11 Apr '16

LemonPOS este solutia noastra software care vine in ajutorul organizatorilor de evenimente si nu numai.
Totul a pornit de la sugestia unui partener de a face “o aplicatie simpla de numarat beri” si a ajuns sa fie folosita la evenimente consacrate din Romania, dar si in cadrul unor afaceri locale din domeniul fast-food. De asemenea, LemonPOS poate fi usor adaptata utilizarii in cadrul activitatilor de comert, productie sau servicii care nu implica un numar foarte mare de articole in portofoliu (covrigarii, patiserii, shaormerii, catering).

2016-07-1--13-48-26

In 2015 LemonPOS a fost utilizat de parteneri la evenimentele dragi noua si clujenilor: Jazz in the Park si Picnic in the Park. “Am fost alaturi de organizatorii si participantii evenimentelor Picnic si Jazz in the Park, deoarece sustinem socializarea, voia buna si distractia. Credem ca performanta si eficienta din timpul orelor de munca, trebuie sa fie dublate de momente de relaxare si destindere, pentru a avea o viata echilibrata.” Marius Constantin, Donau

 

20150804_162448.

LemonPOS este potrivita si micilor intreprinzatori din domeniul panificatiei, patiseriei, fast-food-urilor si altor activitati care nu implica gestionarea unui numar mare de articole. Primul proiect pilot in Cluj-Napoca este realizat pentru un fast-food.
Aplicatia este usor de invatat si folosit si ajuta la optimizarea procesului de incasare si emitere de bon fiscal. Cu ajutorul unui dispozitiv Android (tableta/telefon) si o casa de marcat, LemonPOS ofera o experienta deschisa si agreabila atat pentru utilizator, cat si pentru client, scurtand timpii de asteptare.

Leave a reply