24 Apr '16

Patru evenimente de amploare au utilizat solutia Lemon POS pentru gestionarea vanzarilor.

Aplicatia noastra, Lemon POS, a fost folosita la toate marile festivaluri din 2015.  ARTmania, care a decis sa-si optimizeze procesul de incasare continuand colaborarea de la BlajAlive. Software-ul nostru a mai activat la Airfield, acolo unde pasiunea pentru muzica si dans, zbor si libertate, sport si joaca s-au reunit in cele 3 elemente cheie ale festivalului: YouDance, YouFly si YouPlay, pana la evenimentele de pe litoral precum Folk You “Florian Pittis” si chiar la evenimentul ce a celebrat Cluj – Capitala Culturala a Tineretului 2015, Untold Festival, unde solutia Lemon POS a fost folosita la standurile Studio 26, Bruno Wine Bar & Bistro si carmangeria Moldovan.

11265034_948629048529472_5195381998837493289_n

Solutia noastra Lemon POS a ajutat la procesarea mai rapida a comenzilor, aceasta devenind imperativa pentru eficientizarea operatiunilor de comercializare.

Software intuitiv, simplu de invatat si folosit, Lemon POS ajuta la optimizarea procesului de incasare si emitere de bon fiscal. Cu ajutorul unui dispozitiv Android (tableta/telefon) si o casa de marcat, software-ul ofera o experienta deschisa si agreabila atat pentru utilizator, cat si pentru client, scurtand timpii de asteptare.

Totodata acesta ofera multiple avantaje pentru organizatorii de evenimente prin faptul ca prezinta o interfata web, usor de utilizat, care permite introducerea unui inventar initial de marfa si pe baza retetarului de produse calculeaza in timp real consumul de materiale, prezentand si stocurile existente. De asemenea, afiseaza detaliat incasarile realizate pentru fiecare punct de lucru si permite exportul informatiilor in formate ce mai apoi pot fi prelucrate.

20150804_162448.

Daca ai in plan organizarea unui eveniment sau te gandesti sa participi la unul, Lemon POS este solutia ideala pentru organizarea vanzarilor, controlul si eficientizarea lor.

Leave a reply