18 May '16

Se apropie perioada festivalurilor, concertelor, evenimentelor, oamenii petrec mai mult timp in aer liber, iar business-urile sezoniere incep sa functioneze din ce in ce mai bine.

Lemon POS, solutia software dezvoltata de noi, ajuta la optimizarea procesului de incasare si emitere de bon fiscal. Lemon POS ofera o experienta placuta atat pentru utilizator, cat si pentru client, scurtand timpii de asteptare, utilizand doar un dispozitiv Android (tableta/telefon) si o casa de marcat cu bluetooth.

 

tickets-and-events-2-landing-page

Lemon POS este potrivit pentru activitatile ocazionale sau pentru evenimente sezoniere (sau de scurta durata) deoarece produsul poate fi inchiriat si pentru cateva zile.

Acest lucru este avantajos in mai multe privinte:

  • pentru vanzari sezoniere, unde indicatorii si cifrele sunt importante pentru a putea urmari profitabilitatea vanzarilor in acea perioada
  • pentru afacerile cu mai multe puncte de vanzare, unde este utila o analiza manageriala privind evolutia vanzarilor si profitabilitatea
  • pentru gestionarea vanzarii pentru fiecare stand
  • pentru aprovizionarea la timp si cat mai eficient cu produsele cele mai solicitate

Datorita aplicatiei noastre cu acces online din orice locatie, coordonatorul business-ului poate vedea in timp real situatia pentru fiecare punct de lucru.

Business-ul poate fi manageriat mult mai usor cu Lemon POS!

Lemon POS e solutia ideala pentru activitatile cu unul sau mai multe puncte de lucru din domeniul patiseriilor, covrigariilor, coffee to go si a vanzarilor sezoniere (bauturi, produse racoritoare, produse vandute in targuri, festivaluri etc.) Noi venim cu o solutie de imbunatatire si de verificare a afacerii tale.
In ziua de astazi, tehnologia detine un rol foarte important in  procesul de comunicare si a devenit o unealta de ajutor chiar si pentru business-urile mici.

Leave a reply