11 Aug '16

Solutia Lemon POS vine in ajutorul organizatorilor de evenimente prin imbunatatirea timpului de asteptare si administrarea afacerii intr-un mod rapid si eficient.

Un avantaj principal al solutiei este ca nu mai trebuie invatate codurilor pentru casa de marcat. Produsele sunt selectate direct de pe tableta, iar bonul fiscal se emite prin casa de marcat care comunica cu tableta prin bluetooth.

Operarea pe tableta este mult mai simpla, ceea ce duce la o administrare mai buna a timpului – care poate creste vanzarile sau poate ajuta in procesul de pregatire a produselor.

Se poate avea si o evidenta cantitativa a produselor din toate punctele de vanzare in timp real, astfel inca se poate face aprovizionarea la timp.

Cu Lemon POS se pot urmari in timp real, de oriunde exista conexiune la internet, fluxul vanzarilor, produsele vandute, incasarile, etc. De asemenea, se poate tine o evidenta a stocurilor de marfa, gestiune si se emit rapoarte diverse in functie de necesitati (vanzari pe ore, vanzari pe zile/produs/valoare, numar bonuri, top vanzari).

lemon-incasari

idealsfa.donauinvest.ro 1986 StocInitial.aspx page 3

5

Solutia este potrivita festivalurilor de orice fel. Organizatorii de evenimente din toata tara ne aleg pe noi pentru a le usura munca.

Clientii nostri au folosit Lemon POS si in acest an la a doua editie a festivalului Untold, unde timpul de asteptare a fost deosebit de important, avand in vedere numarul mare de participanti.

13876368_549752405226953_4734951429710670955_n-horz

Lemon POS este simplu de utilizat si nu necesita training pentru vanzatorii din cadrul evenimentelor.

Solutia Lemon POS este ideala pentru a imbunatati experienta clientilor tai si pentru a creste viteza de lucru a angajatilor.

Leave a reply