19 Oct '16

Sau cum poti imbina cafeaua cu o lamaie pentru o reteta de succes.

Avem nevoie de: un coffee bike (Captain Bean), o uniforma militareasca si solutia Lemon POS.

12642737_1022654811135080_2401449977396776131_n

Captain Bean a aparut in 3 Februarie 2013, iar Bogdan Pandea, capitanul avanpostului spune ca ideea i-a venit astfel: „Tatal meu a facut parte din armata si eu mi-am dorit dintotdeauna sa fac parte din domeniul militar.”

Cu solutia noastra, Lemon POS, ajutam afacerile cu unul sau mai multe puncte de lucru sa-si imbunatateasca timpul de asteptare si sa administreze afacerea rapid si eficient.

1902036_648080785227102_2056006842_n

Dupa 3 luni de utilizare am primit o confirmare a utilitatii solutiei noastre de la Bogdan Pandea, fondatorul Captain Bean:

Care sunt avantajele folosirii solutiei noastre LemonPOS?

Tot timpul m-am gandit cum pot sa cresc afacerea mea si sa gestionez toate resursele mele, astfel incat sa nu intampinam probleme. Lemon POS este din punctul meu de vedere cea mai utila unealta care m-a ajutat sa am curaj sa gandesc la scara mare.

Desi sunt nenumarate avantaje, lucrurile care mi-au atras atentia in primul rand sunt interfata prietenoasa fata de angajat ( nu trebuie sa tina minte coduri), accesul instant la statusul vanzarilor si detalierea acestora pe interval orar si tip de produs, dar si gestionarea stocurilor existente la punctele noastre de lucru.

Doar folosindu-ma de aceste 3 avantaje mi-a fost mai usor sa antrenez personalul Captain Bean, sa observ fluctuatiile de vanzare si sa reusesc sa mentin stocurile constant.

 

Cum sunt rapoartele emise de softul nostru? 

Desi am neglijat analiza in detaliu a evolutiei vanzarilor, acest soft m-a ajuta sa creez absolut orice raport doresc, datorita optiunii de a selecta structura dorita, pentru a invata despre dinamica si comportamentul de cumparare al clientilor. Modificarile survenite datorita schimbarilor in retetare sau produse se face fara batai de cap, cu un simplu email catre partea de suport.

 

Cum a fost primita solutia Lemon POS de catre angajati?

Angajatii au primit acest sistem cu entuziasm datorita integrarii tehnologiei in infrastructura afacerii, iar rezultatele pozitive s-au vazut datorita utilizarii softului. Este atat de usor de folosit incat Eduard, primul care a utilizat acest soft, a avut emotii deoarece nu i-am spus decat care este butonul de acces in sistem. Nu a avut nicio problema in a folosi intuitia si a introduce fara probleme tranzactiile .

‘’Din punctul meu de vedere, dupa 3 luni de utilizare a softului, consider ca Lemon POS este elementul esential care face diferenta atunci cand doresti sa cresti un business, fie la nivel local, fie la nivel national.”

 

Ii multumim lui Bogdan pentru rapunsurile oferite si ii dorim cat mai multi clienti multumiti, care continua sa se intoarca pentru a savura o cafea delicioasa.