14 Dec '16

Bradul impodobit, mirosul de portocale sau de vin fiert, luminitele colorate ne fac sa simtim atmosfera de sarbatoare a sfarsitului de an. De asemenea, la Street Food Festival – Christmas Goodies, la Targul de Craciun din Piata Unirii sau la alte evenimente organizate in aceasta perioada, casutele fumos impodobite te imbie sa cumperi aranjamente de Craciun, vin fiert, ceai sau delicioase mancaruri de sezon.

img_7490

Solutia noastra, Lemon POS, a fost prezenta la evenimentele din timpul anului, in mai multe orase, iar clientii nostri sunt multumiti: Jazz in the Park, Street Food Festival, Untold Festival, Blaj aLive, TIFF, ArtMania Festival.

evenimente-comp

Informatii despre vanzari, in timp real!

Lemon POS este solutia care ajuta la optimizarea vanzarii prin reducerea timpului de asteptare necesar eliberarii bonului fiscal. De asemenea, poti afla, in timp real, nivelul de stoc din fiecare locatie. Astfel, poti sa refaci stocul la timp, iar vanzarea este optimizata.

Lemon POS ofera rapoarte detaliate (de exemplu: raport pe vanzarea pe ore, zile, pe produs, top incasari). Acestea pot fi accesate online.

Datele sunt stocate pe serverul nostru, in siguranta si se pot accesa oricand. Rapoartele pot fi exportate in format .pdf.

Citeste mai multe despre Lemon POS!

5

Lemon POS este de mare ajutor pentru organizatorii de evenimente si este o aplicatie usor de invatat.

Solicita o oferta!