07 Feb '17

#Street Food Revolution

Sau ce au in comun Chef Foa, Street Food Festival, Cimbru si Lemon POS?

In 4 – 5 februarie am fost parteneri pentru al treilea an la Clujlife Community Conference din Cluj-Napoca.

Locatia care a gazduit evenimentul a fost Casinoul din Parcul Central, unde au fost schimbate idei si secrete din industria Horeca.

VD1_3867

Panelul #Street Food Revolution, a fost cel mai urmarit subiect al conferintei, oferind condimente secrete folosite in administrarea unor afaceri inovatoare.

Marius Constantin (Director Tehnic Donau), alaturi de Constantin Covaliu (Street Food Festival), Chef Foa si Nicolae Craciun (Cimbru) au pus alaturi ingredientele necesare pentru un festival reusit si au discutat despre amploarea pe care a luat-o fenomenul „Street Food” la noi in tara.

Pornind ca niste festivaluri pentru tineri, „Street food” a atras cu timpul si specialisti din domeniul culinar, companii cu renume sau chefi cunoscuti. Acum, festivalul este vizitat de persoane de toate varstele care doresc sa guste din delicatesele oferite de catre vendori, sa se bucure de muzica si de o atmosfera relaxanta.

Pe viitor,  „Street Food Festival’’ doreste sa se extinda in cat mai multe orase din tara si sa organizeze editii pe anotimpuri, oferind participantilor preparate cu ingredientele din sezonul respectiv. Organizatorii „Street FoodFestival”  au in plan ca in Cluj – Napoca sa existe o locatie dedicata foodtruck-urilor in permanenta.

Cunoscutul Chef Foa vrea sa aduca conceptul de Street Food si Live Cooking prin deschiderea restaurantului Stradale si in Cluj-Napoca.

alalalla

Pe langa ingredientele de baza precum un organizator, o locatie buna, sarea si piperul obligatorii in preparate, a rezultat faptul ca si solutia software aleasa trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru ca afacerea sa fie la standarde inalte.

Solutia oferita de Donau, Lemon POS faciliteaza activitatile desfasurate si ofera control asupra vanzarilor atat pentru punctele multiple de comercializare, cat si pentru francize sau mici intreprinzatori.

Deja consacrata in cadrul festivalurilor, evenimentelor si punctelor temporare de vanzare, Lemon POS devine un must have al tuturor celor care doresc sa adauge afacerii un element firesc de evolutie.

In 2017 ne propunem sa crestem alaturi de francizorii, micile intreprinderi si de vendorii care vor fi prezenti la evenimente, oriunde in tara.

Am sustinut si premiantii conferintei, oferind o licenta Lemon POS, valabila un an, pentru cel mai apreciat #StreetFood – Premiul “Finger-licking”. Premiul a fost castigat de Wok’n Roll cu 891 de voturi.