24 May '17

Untitled

Este anotimpul in care debuteaza festivalurile, concertele si evenimentele in aer liber.

Daca esti implicat in astfel de activitati, noi venim in ajutorul tau cu o solutie mobila de imbunatatire si de control a afacerii tale. De asemenea, te ajutam sa cresti viteza de vanzare.

IMG_24052017_101319

Ai nevoie doar de un device Android (tableta/telefon) si o casa de marcat cu Bluetooth. Dupa instalarea softului, acesta nu mai necesita nicio interventie din partea ta. Te bucuri de o vanzare optimizata si simplu de utilizat. Toate datele sunt stocate in cloud si poti intra de oriunde sa verifici stocul, vanzarile in timp real sau sa consulti diferite rapoarte.

Cu Lemon nu vei mai pierde timpul cu introducerea codurilor in casa de marcat, deoarece cu un singur click vei selecta direct de pe tableta si vei putea administra mai bine timpul de pregatire al produselor si implicit vei avea crestere semnificativa a vanzarilor.

In plus, vei sti exact cand va trebui sa aprovizionezi cu marfa, care sunt zilele si orele cu cele mai bune vanzari, precum si cele mai bine vandute produse ale tale. De asemenea, vei avea o imagine clara, de ansamblu asupra activitatii companiei si vei accesa rapoarte in timp real din orice locatie, ceea ce iti permite sa ai un control total asupra afacerii tale. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne si iti vom oferi un demo!