06 Sep '17

Lemon POS a fost sezonul acesta instrumentul preferat al organizatorilor de evenimente si al comerciantilor, fiind creat pentru a realiza “conexiunea” perfecta intre organizatori, vendori si clienti prin simplitate, rapiditate si eficienta.

Am fost prezenti la festivalurile de notorietate din Transilvania, dar si la evenimente locale, cum ar fi Zilele Nordului, Zilele Florestiului, Zilele Manasturului, Zilele Turzii (ZMT) si multe altele.

 

 

Clujul se conectează / Connecting Cluj a fost si tema festivalului Zilele Clujului, eveniment care deschide cu success sezonul marilor festivaluri transilvanene ale verii. Lemon POS a conectat cu succes vendorii la pulsul orasului.

 

 

Am participat cu Lemon POS si la cea de a 23-a ediție Agraria, evenimentul agricol numarul 1 in Transilvania ce constituie un important loc de întâlnire pentru cei interesati de noutati in domeniul agriculturii.

 

 

La Blaj aLive, 10.000 de iubitori de muzică, natură și de libertate din întreaga țară sau de peste hotare și-au dat întâlnire pe Câmpia Libertății cu unele dintre cele mai cunoscute trupe românești și internaționale, la cea de-a cincea ediție a festivalului.

 

 

Lemon POS si-a dovedit utilitatea si la Jazz in the Park, festival care timp de o saptamana a animat peste 70.000 de participanti prin cele mai actuale influențe și combinații ale jazzului cu alte stiluri, de la rock, funk până la electro.

 

 

Street FOOD Festival a creat pentru festivalieri o „bucatarie de vara imensa“ unde peste 60 de bucatari au depășit limitele imaginației gurmanzilor. Lemon POS a impresionat si anul acesta, prin cresterea vitezei de servire.

 

 

Lemon POS a ajuns anul acesta si la Sibiu, la ARTmania Festival. Evenimentul a oferit amatorilor de muzica si iubitorilor de arta un program complex, concerte și expoziții, workshopuri și alte activitati derivate din cultura rock.

 

 

UNTOLD Festival, senzatia muzicala a anului deschide ultima lună de vară. Lemon POS a simplificat munca vendorilor din cadrul celui mai asteptat festival din Romania. Au fost prezenti peste 150 de artisti si peste 300.000 de participanti de toate varstele.

 

 

Am fost prezenti si la Zilele Culturale Maghiare, care a oferit tot ce înseamnă o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. Pe langa programul cultural, am avut parte si de evenimente gastronomice, degustări de vin si petreceri, unde Lemon POS a eficientizat munca vendorilor.

 

Finalul verii este marcat de serile de vară cu adieri de jazz live in cadrul Smida JazzFestival. Evenimentul este bazat pe conceptul unic care combina perfect muzica jazz cu cadrul mirific al Munților Apuseni. Lemon POS a reusit sa faciliteze si aici munca organizatorilor.