23 Oct '17

 

E momentul sa descoperim abundenta toamnei în targuri și evenimente menite să aduca un nou prilej de a sarbatori și de a promova tot ceea ce este autentic si natural. Evenimentele toamnei vor continua cu targurile de iarna care vor transforma pietele oraselor in adevarate expozitii de traditie, parfumate de arome delicioase.

Fie ca esti vanzător, cumparator sau doar vizitator, nu ezita sa treci în agenda ta un astfel de eveniment care te asteapta cu muzica buna, obiecte artizanale, activități pentru copii si preparate delicioase.

 

 

Asadar, daca te pregatesti sa participi la un astfel de eveniment, noi venim in ajutorul tau cu o solutie mobila care sa iti eficentizeze afacerea. Te vom ajuta sa cresti viteza de vanzare prin emiterea rapida a bonului fiscal, acces in timp real (daca ai o conexiune la internet) la stocuri si rapoarte.

 

 

 

La evenimentele anterioare, Lemon POS a reusit sa devina un instrument preferat al organizatorilor de evenimente si al comerciantilor, fiind creat pentru a realiza “conexiunea” perfecta intre acestia si clienti prin simplitate, rapiditate si eficienta.