Investiție inițială zero – Soluția Lemon POS nu necesita investiție inițială. Ai nevoie doar de o casă de marcat cu Bluetooth și o tabletă/telefon cu sistem de operare Android. Toate serviciile sunt incluse – ne ocupam configurarea produselor, cotelor de TVA, prețuri, intreținerea bazei de date și de toate modificările ulterioare. Toate acestea la un preț accesibil, pe baza unui abonament lunar sau a unei taxe aplicate pe perioada evenimentului.

Simplu și flexibil – Această soluție este adaptabilă, ușor de asimilat și utilizat de catre angajati. Selectezi produsele și se emite automat bonul fiscal. Nu mai ești nevoit să memorezi coduri, iar viteza de lucru crește.

 

Accesibil – Functionează din orice locație cu conexiune la internet. Totodata, ai acces online in timp real la stocul și incasările realizate in fiecare punct de lucru. Astfel, reaprovizonare devine facila. Cu ajutorul Lemon POS poți afla ușor și rapid care sunt produsele cele mai vandute și asfel poți reorganiza dinamic nivelul de stoc.