• 04 Dec '17

   Lemon POS – ofertă specială!

   La plata în avans a abonamentului pe 12 luni, primesti 2 luni gratis!     Intră în atmosfera de Crăciun participând la evenimentele lunii decembrie, care transforma pietele orașelor prin lumină, muzică și parfum de sezon.    

  • 13 Nov '17

   Evenimente de iarna cu Lemon POS

     E momentul pregatirilor pentru evenimentele lunii decembrie, care vor transforma pietele oraselor si le vor imbraca in haine de sarbatoare, culoare si parfum de sezon. Fie ca esti vânzător, cumpărător sau doar vizitator, nu ezita să treci în agenda ta un astfel de eveniment care te asteapta cu muzică bună, obiecte artizanale, activități pentru copii si preparate delicioase.    

  • 23 Oct '17

   Arome de toamnă cu Lemon POS

     E momentul sa descoperim abundenta toamnei în targuri și evenimente menite să aduca un nou prilej de a sarbatori și de a promova tot ceea ce este autentic si natural. Evenimentele toamnei vor continua cu targurile de iarna care vor transforma pietele oraselor in adevarate expozitii de traditie, parfumate de arome delicioase. Fie ca esti vanzător, cumparator sau doar vizitator, nu ezita sa treci în agenda ta un astfel de eveniment care te asteapta cu muzica buna, obiecte artizanale, activități pentru copii si preparate delicioase.     Asadar, daca te pregatesti sa participi la un astfel de eveniment, noi venim in ajutorul tau cu o solutie mobila care sa iti eficentizeze afacerea. Te vom ajuta sa cresti viteza de vanzare prin emiterea rapida a bonului fiscal, acces in timp real (daca ai o conexiune la internet) la stocuri si rapoarte.       La evenimentele anterioare, Lemon POS a reusit sa devina un instrument preferat al organizatorilor de evenimente si al comerciantilor, fiind creat pentru a realiza “conexiunea” perfecta intre acestia si clienti prin simplitate, rapiditate si eficienta.

  • 12 Sep '17

   Lemon POS pentru cofetarii

   Ai o cofetarie?   Solutia noastra e perfecta pentru tine! Vei stii exact cand va trebui sa aprovizionezi cu marfa, care sunt zilele si orele cu cele mai bune vanzari, precum si cele mai bine vandute produse.

  • 06 Sep '17

   Vara cu Lemon POS

   Lemon POS a fost sezonul acesta instrumentul preferat al organizatorilor de evenimente si al comerciantilor, fiind creat pentru a realiza “conexiunea” perfecta intre organizatori, vendori si clienti prin simplitate, rapiditate si eficienta.

  • 24 May '17

   Fii pregatit de sezonul festivalurilor!

   Este anotimpul in care debuteaza festivalurile, concertele si evenimentele in aer liber. Daca esti implicat in astfel de activitati, noi venim in ajutorul tau cu o solutie mobila de imbunatatire si de control a afacerii tale. De asemenea, te ajutam sa cresti viteza de vanzare. Ai nevoie doar de un device Android (tableta/telefon) si o casa de marcat cu Bluetooth. Dupa instalarea softului, acesta nu mai necesita nicio interventie din partea ta. Te bucuri de o vanzare optimizata si simplu de utilizat. Toate datele sunt stocate in cloud si poti intra de oriunde sa verifici stocul, vanzarile in timp real sau sa consulti diferite rapoarte.

  • 07 Feb '17

   Street Food Revolution

   #Street Food Revolution Sau ce au in comun Chef Foa, Street Food Festival, Cimbru si Lemon POS? In 4 – 5 februarie am fost parteneri pentru al treilea an la Clujlife Community Conference din Cluj-Napoca. Locatia care a gazduit evenimentul a fost Casinoul din Parcul Central, unde au fost schimbate idei si secrete din industria Horeca. Panelul #Street Food Revolution, a fost cel mai urmarit subiect al conferintei, oferind condimente secrete folosite in administrarea unor afaceri inovatoare.

  • 14 Dec '16

   Lemon POS – de la evenimente si festivaluri, la targuri de sarbatori!

   Bradul impodobit, mirosul de portocale sau de vin fiert, luminitele colorate ne fac sa simtim atmosfera de sarbatoare a sfarsitului de an. De asemenea, la Street Food Festival – Christmas Goodies, la Targul de Craciun din Piata Unirii sau la alte evenimente organizate in aceasta perioada, casutele fumos impodobite te imbie sa cumperi aranjamente de Craciun, vin fiert, ceai sau delicioase mancaruri de sezon.