• 12 Sep '17

   Lemon POS pentru cofetarii

   Ai o cofetarie?   Solutia noastra e perfecta pentru tine! Vei stii exact cand va trebui sa aprovizionezi cu marfa, care sunt zilele si orele cu cele mai bune vanzari, precum si cele mai bine vandute produse.

  • 06 Sep '17

   Vara cu Lemon POS

   Lemon POS a fost sezonul acesta instrumentul preferat al organizatorilor de evenimente si al comerciantilor, fiind creat pentru a realiza “conexiunea” perfecta intre organizatori, vendori si clienti prin simplitate, rapiditate si eficienta.

  • 24 May '17

   Fii pregatit de sezonul festivalurilor!

   Este anotimpul in care debuteaza festivalurile, concertele si evenimentele in aer liber. Daca esti implicat in astfel de activitati, noi venim in ajutorul tau cu o solutie mobila de imbunatatire si de control a afacerii tale. De asemenea, te ajutam sa cresti viteza de vanzare. Ai nevoie doar de un device Android (tableta/telefon) si o casa de marcat cu Bluetooth. Dupa instalarea softului, acesta nu mai necesita nicio interventie din partea ta. Te bucuri de o vanzare optimizata si simplu de utilizat. Toate datele sunt stocate in cloud si poti intra de oriunde sa verifici stocul, vanzarile in timp real sau sa consulti diferite rapoarte.

  • 07 Feb '17

   Street Food Revolution

   #Street Food Revolution Sau ce au in comun Chef Foa, Street Food Festival, Cimbru si Lemon POS? In 4 – 5 februarie am fost parteneri pentru al treilea an la Clujlife Community Conference din Cluj-Napoca. Locatia care a gazduit evenimentul a fost Casinoul din Parcul Central, unde au fost schimbate idei si secrete din industria Horeca. Panelul #Street Food Revolution, a fost cel mai urmarit subiect al conferintei, oferind condimente secrete folosite in administrarea unor afaceri inovatoare.

  • 14 Dec '16

   Lemon POS – de la evenimente si festivaluri, la targuri de sarbatori!

   Bradul impodobit, mirosul de portocale sau de vin fiert, luminitele colorate ne fac sa simtim atmosfera de sarbatoare a sfarsitului de an. De asemenea, la Street Food Festival – Christmas Goodies, la Targul de Craciun din Piata Unirii sau la alte evenimente organizate in aceasta perioada, casutele fumos impodobite te imbie sa cumperi aranjamente de Craciun, vin fiert, ceai sau delicioase mancaruri de sezon.

  • 11 Aug '16

   Lemon POS – instrument util in cadrul evenimentelor

   Solutia Lemon POS vine in ajutorul organizatorilor de evenimente prin imbunatatirea timpului de asteptare si administrarea afacerii intr-un mod rapid si eficient. Un avantaj principal al solutiei este ca nu mai trebuie invatate codurilor pentru casa de marcat. Produsele sunt selectate direct de pe tableta, iar bonul fiscal se emite prin casa de marcat care comunica cu tableta prin bluetooth.

  • 11 Jul '16

   Lemon POS la Street Food Festival

   Street Food Festival s-a bucurat de un debut urias inca de la prima editie. Aleea Stadionului din Cluj Napoca a fost plina de food truckuri (in jur de 50 de standuri) pentru toata lumea si toate gusturile – de la burgeri, sandwich-uri, pizza, legume la wok pana la gogosi, inghetata, cafea, bere și produse vegane.

  • 06 Jul '16

   Lemon POS la Jazz in the Park

   Lemon POS devine un instrument util tuturor evenimentelor din oras si imprejurimi, astfel ca si la a-IV-a editie Jazz in the Park, software-ul realizat de noi a fost solutia aleasa de participantii la eveniment. Anul acesta, Jazz in the Park a strans peste 51.000 de persoane in cele 7 zile de festival. Au fost peste 40 de trupe din tara si strainatate si multe activitati in cele 3 locatii din Cluj Napoca – in curtea Muzeului de Arta, pe malul Somesului si in Parcul Central. Donau a fost alaturi de organizatorii evenimentului ajutand la o mai buna desfasurare a activitatii. Cu ajutorul solutiei Lemon POS s-a scurtat timpul de asteptare, iar organizatorii puteau vedea in timp real ce se intampla in fiecare punct de lucru. Lemon POS este o solutie rapida, usor de implementat si intuitiva. Cu doar 3 click-uri, emiti bonul fiscal si astfel poti servi mai multi clienti intr-un timp mai scurt. Anul acesta, Donau a fost din nou alaturi de Jazz in the Park, un eveniment drag atat noua cat si clujenilor.